Krämig fiskgryta med apelsin och risoni

Krämig fiskgryta med apelsin och risoni

Gör så här

1. Koka morot och potatis mjuka i buljong och juice.
2. Tillsätt grädde och låt såsen koka upp.
3. Mixa såsen slät och smaka av med salt och peppar. Red ev med maizena utrörd i vatten.
4. Fördela fisk och grönsaker på bleck. Salta och peppra.
5. Täck fisken med apelsinsåsen och tillaga i ugn, 175° ca 10 min.
6. Koka pasta al dente i saltat vatten. Rör i smör. Servera med fiskgrytan.

Serveringsportion ca: Fiskgryta 265 g, pasta 180 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen