Kräftbräserad kummel med spenat

Kräftbräserad kummel med spenat

Gör så här

1. Koka upp buljong, dillstjälkar och dillfrö. Krydda fisken och fördela på bleck. Slå buljongen över fisken, baka klar i ugn på 150°C i ca 10 min. Lite längre om den är i bit.
2. Slå av buljongen och spara till servering. Salta och peppra.
3. Fräs spenat och lök i smör. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda potatis, crème fraiche, dill och pepparrot. Salta och peppra.
5. Servera med ägghalvor.

Serveringsportion ca: Fisk med sås 220 g, spenat och ägg 65 g, potatis 145 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen