Köttgryta med ingefära

Köttgryta med ingefära

Gör så här

1. Fräs kött och lök i smör.
2. Tillsätt buljong och koka tills köttet nästan är klart.
3. Tillsätt rotfrukter och koka upp. Red av med vetemjöl utrört
i lite vätska och koka på svag värme ca 5 min.
4. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med färsk och malen ingefära, skal av citron, salt och peppar.
5. Strö över kryddgrönt, t ex persilja eller koriander, vid servering.

Tips: Bröd och ris, nudlar eller kokt potatis smakar bra till.

Serveringsportion ca: Gryta 270 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen