Köttfärslimpa med rostade rotfrukter och ädelostpasta

Köttfärslimpa med rostade rotfrukter och ädelostpasta

Gör så här

1. Låt ströbröd svälla i mjölk. Rör ihop med övriga ingredienser till färslimpan och lägg i vattensköljda formar. Stek i ugn på 180°
i ca 45 min.
2. Smält smör och honung i en kastrull. Lägg rotfrukter på bleck och pensla med smörblandningen. Salta och rosta i ugn på 180° i ca 25 min.
3. Koka upp mjölk och buljong. Red med majsstärkelse. Smaka av med ädelost, salt och peppar.
4. Koka pasta al dente i saltat vatten och blanda med såsen strax innan servering.

Serveringsportion ca:
färslimpa 100 g, rotfrukter 55 g, pasta 240 g.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen