Köttfärslimpa

Köttfärslimpa

Gör så här

1. Låt ströbrödet svälla några minuter i mjölken.
2. Blanda färs, ströbröd, ägg, kryddor, buljong och tomater.
3. Forma färsen till limpor och lägg i smorda bleck.
4. Tillaga i ugn, 170° ca 45 min.
5. Koka potatisen.
Servera köttfärslimpan med potatis och sky.

Recept: Birgitta Meski Olsson, Centralskolan kök, Arvika
Källa: Kock i skolan 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen