Köttfärsgulasch med yoghurtklick

Köttfärsgulasch med yoghurtklick

Gör så här

1. Fräs alla ingredienser till och med tomatpurè i smör. Tillsätt buljong och potatis. Koka på svag värme ca 10 min. Tillsätt korv och paprika. Smaka av med kryddor, salt och peppar.
2. Servera med en klick yoghurt, gärna smaksatt med färsk persilja och gräslök.


Serveringsportion ca: Gulasch 200 g, yoghurt 50 g
Källa: Arla Köket nr 1:2007 - web

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen