Köttbullegratäng med grönsaker

Köttbullegratäng med grönsaker

Gör så här

1. Stek aubergine, squash och paprika i smör i bleck i ugn, 200° i ca 15 min. Tillsätt köttbullar.
2. Stek lök och vitlök i smör. Tillsätt tomatpuré, tomatkross, kryddor, vatten och crème fraiche. Koka till en sås.
3. Häll tomatsåsen över grönsakerna och köttbullarna, blanda.
4. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
5. Gratinera i ugn, 225° i ca 20 min.

Serveringsportion ca: Köttbullegratäng 250 g, kokt pasta 175 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen