Kotlett med paprika- och kumminröra

Kotlett med paprika- och kumminröra

Gör så här

1. Skär tunna snitt i svålen, krydda med salt och svartpeppar.
2. Bryn runtom och baka klart i ugn, 175° till en innertemperatur av 65–70°. Låt vila i 15–20 minuter innan tranchering.
3. Bryn lök och vitlök gyllenbrun i smör. Tillsätt kummin, paprikapulver och paprika. Fräs ihop, lägg upp på bleck och kyl ner ordentligt.
4. Blanda med gräddfil, skal och saft av citron och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Servera med potatis.

Serveringsportion ca: Kotlettrad 150 g, sås 0,6 dl, potatis 200 g
Källa: Gräddfil 2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen