Korvgryta med tomatpaprikasås

Korvgryta med tomatpaprikasås

Gör så här

1. Smöra bleck och fördela vitlök och grönsaker därpå. Krydda med timjan, salt och peppar. Hyvla gärna lite extra smör på, stek blandningen i ugnen vid 200° ca 10 min.
2. Fräs paprikapulver i lite smör. Tillsätt tomatpuré och grädde och koka upp.
3. Tillsätt de ungsbakade grönsakerna, korv och chilisås. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka ris.
5. Servera med ris och toppa med en matsked sval gräddfil.

Serveringsportion ca: Gryta 220 g, ris 210 g, gräddfil 15 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen