Korv med pasta-och rotfruktspytt

Korv med pasta-och rotfruktspytt

Gör så här

1. Koka pasta al dente i saltat vatten och kyl snabbt i kallt vatten.
2. Koka upp passerade tomater och buljong. Salta och vispa ner crème fraiche.
3. Fördela pastan, rotfrukter, bönor och paprika i bleck. Slå på såsen och värm i ugn, 175° i ca 20 min på kombivärme.
4. Stek korv i bleck i ugn, 225° i ca 5 min. Servera korven med pytten.

Serveringsportion: Pasta och grönsaker 260 g, korv 60 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen