Korv med ketchupglace och ostgratinerad potatis

Korv med ketchupglace och ostgratinerad potatis

Gör så här

1. Lägg korven omlott i bleck.
2. Blanda och fräs alla ingredienser till glacet, tillsätt ev lite vatten och låt putta ihop någon minut. Fördela glacet på korven.
3. Stek i ugnen, 150° ca 30 min.
4. Fördela potatis i bleck. Blanda buko, purjolök och ost. Smaka av med salt och peppar. Blanda allt i blecken. Grädda i ugn, 175° tills potatisen är mjuk ca 45 min.


Serveringsportion: Korv ca 150 g, potatis ca 250 g
Arla Köket nr 1:2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen