Körsbärskräm med kanelhjärtan och gräddmjölk

Körsbärskräm med kanelhjärtan och gräddmjölk

Gör så här

Till kanelhjärtan:
1. Hacka samman alla ingredienserna. Arbeta ihop till en deg. Kavla ut till ca 0,5 cm. Använd en utstickare i form av ett hjärta.
2. Lägg kakorna på en smord plåt. Strö(sikta)över kanel.
3. Grädda i ugnen vid 175ºC ca 10 min.

Till krämen:
1. Koka upp körsbären med socker och vatten.
2. Rör ut majsstärkelse i lite vatten.
3. Rör ner redningen i körsbären. Låt koka upp. Låt svalna och smaka ev av med mer socker.

Till gräddmjölken:
1. Blanda mjölk och grädde. Serveras kyld till krämen.

Serveringsportion ca: Kräm 100 g, gräddmjölk 75 g, kanelhjärta 1 st
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen