Körsbär, bacon, lök och fläskkött

Körsbär, bacon, lök och fläskkött

Gör så här

1. Fräs alla ingredienser till och med vitlök i smör. Tillsätt buljong och koka tills köttet är klart.
2. Tillsätt körsbär och soja. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda alla ingredienser till osttoppingen. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka risoni. Servera med grytan och toppa med ostkräm.

Serveringsportion: Gryta ca 260 g, risoni ca 120 g, osttopping ca 75 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen