Kolja med äpple och mild pepparrotsost

Kolja med äpple och mild pepparrotsost

Gör så här

1. Vik ihop fiskfiléerna och lägg på smorda bleck. Lägg på broccoli, äpple och ev lite purjolök. Salta och peppra lätt.
2. Vispa ihop färskost, grädde och pepparrot. Smaka av med lite salt. Slå såsen över fisken och grönsakerna. Baka i ugn på 150° i ca 30 min.
3. Servera med kokt potatis.

Serveringsport ca: fisk med grönsaker och sås 170 g, potatis 120 g
Källa: Buko – mångsysslaren i köket

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen