Kokt fisk i tomat- och paprikasås

Kokt fisk i tomat- och paprikasås

Gör så här

1. Koka fisken i ånga i ugnen ca 15 min.
2. Fräs lök, svamp och paprika i smör. Pudra över paprikapulver.
3. Tillsätt mjölk, grädde och crème fraiche och koka upp.
4. Red av med vetemjöl. Smaka av med ketchup, oregano, salt och peppar.
5. Fördela såsen över fisken.
6. Strö över ost och gratinera i ugn, 255° ca 10 min.
7. Servera med ris och garnera med t ex solrosskott.

Serveringsportion ca: Fisk i sås 210 g, ris 150 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen