Kokossplit med ananas

Kokossplit med ananas

Gör så här

1. Vispa äggulor poröst med kokosmjölk. Vispa grädde. Tillsätt grädde och matyoghurt i äggmassan.
2. Karamellisera socker i en panna och glacera ananasen. Låt svalna och lägg ananasringarna på bleck. Rippla i chokladen.
3. Fördela parfaitsmeten i blecken. Frys.
4. Stjälp upp glassen och skär i bitar.
5. Servera på tallrik med t ex ananaschips.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Glassiskt

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen