Kikärtssallad med kassler

Kikärtssallad med kassler

Gör så här

1. Spola av kikärtorna och låt dem rinna av.
2. Blandna kikärtor, crème fraiche och lök. Smaka av med salt och peppar.
3. Garnera med rädisor och gräslök.
4. Servera salladen med kassler, korv eller rökt fisk och klyftpotatis.

Serveringsportion ca: Kikärtssallad 115 g, kassler 75 g, klyftpotatis 175 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen