Kikärtsrisotto med örtsås

Kikärtsrisotto med örtsås

Gör så här

1. Blötlägg kikärtorna över natten. Koka dem i saltat vatten tills de är mjuka.
2. Fräs ris och lök i smör.
3. Koka riset i grönsaksbuljong.
4. Fräs rotfrukter, broccoli och vitlök i smör.
5. Tillsätt riset och kikärtorna. Smaka av med salt och peppar.
6. Blanda alla ingredienserna till såsen. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Risotto 340 g, sås 120 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen