Kikärts- & rotfruktscurry med råris och nötter

Kikärts- & rotfruktscurry med råris och nötter

Gör så här

1. Tärna lök, vitlök och rotfrukter och lägg i en stor gryta med rapsolja. Fräs allt på medeltemperatur och tillsätt curry, garam masala och hackad chili.
2. Fräs ytterligare någon minut och tillsätt därefter buljongen, finrivet limeskal och limesaft. Sjud utan lock tills rotfrukterna är mjuka.
3. Tillsätt kikärtor och crème fraiche. Red av med majsstärkelse. Smaksätt med salt, peppar.
4. Serveras med färsk koriander, cashewnötter och nykokt råris.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Ekorecept Kocklandslaget

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen