Kikärtor - Torsk - Mandel - Gräddfil

Kikärtor - Torsk - Mandel - Gräddfil

Gör så här

1. Rimma torsken ca 30 min. Lägg i bleck, täck med plastfilm och baka i värmeskåp på 75° till en innertemperatur på 39°. Dela fisken i lamellerna.
2. Svetta lök och vitlök i matolja. Tillsätt chorizo och stek lite till. Tillsätt kikärtor och kanel, stek ännu en stund. Häll på krossade tomater och buljong. Koka ihop till god smak.
3. Dela och stek de gula endiverna på snittsidan i mandelolja till fin färg och tills de är mjuka, skär ner. Skär även ner de röda endiverna. Vänd ner endiverna i grytan.
4. Toppa kikärtsgrytan med plockad timjan och flagad mandel och servera med gräddfil.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen