Kidneybönbiffar med  majsyoghurt

Kidneybönbiffar med majsyoghurt

Gör så här

1.Mixa hälften av bönorna och hacka resterande bönor. Pressa potatisen. Blanda bönmix och potatis med kryddor och potatismjöl.

2.Forma till biffar och bryn i smör. Lägg i bleck och efterstek i ugn, 175° ca 10 min.

3.Tomatkokt matvete: Fräs tomatpuré, smör och lök i några minuter. Tillsätt persilja, basilika, chilisås och buljong. Koka upp och mixa slät. Lägg i matvete och låt koka ca 15 min.

4.Majsyoghurt: Mixa majsen med lite av matyoghurten. Blanda ner resten av matyoghurten och honung. Smaka av med salt och peppar.

Servera biffarna med tomatkokt matvete och majsyoghurt.

Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011/Skolmat till 100


Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen