Keselladilla

Keselladilla

Gör så här

1. Koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk. Häll av vattnet och mosa potatisen i degblandaren med vingen, det ska vara kvar lite större bitar.
2. Blanda ner smör och kvarg. Rör till en smidig konsistens. Smaka av med salt och peppar.
3. Bred ett tjockt lager mos på hälften av tortillorna och täck med de övriga. Låt kallna. Skär varje tortilla i 5 bitar och stek dem gyllenbruna i smör på båda sidor.
4. Servera Keselladilla som vegetarisk rätt med rostade grönsaker, dela t ex paprika, zucchini, majs och fänkål i bitar. Lägg på plåtar och rosta dem i högtemperatur ugn tills de fått lite färg.

Serveringsportion ca: Keselladilla 100 g
Källa: Kesella i New York

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen