Kassler och potatissallad med kapris

Kassler och potatissallad med kapris

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar.
2. Låt gärna salladen stå i kyl en timme. Står den längre drar potatisen åt sig yoghurten, tillsätt i sådana fall mer samt ev ytterligare kryddor.

Tips: Kasslern kan serveras både kall, varm eller bräckt.

Serveringsportion ca: Kassler 90 g, sallad 250 g
Källa: Arla Köket Äldre 2:2006 - Meze

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen