Kassler med pikant grönsaksgott och persiljevinägr

Kassler med pikant grönsaksgott och persiljevinägr

Gör så här

1. Koka upp buljong och tillsätt potatis och palsternacka. Koka på svag värme tills de är halvklara, ca 10 min.
2. Tillsätt blomkål och broccoli och koka tills allt är nästan klart.
3. Tillsätt sockerärtor, gröna ärtor och majs. Koka upp. Låt svalna något. Rör försiktigt i matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
4. Mixa alla ingredienserna till vinägretten.
5. Servera kasslern kall eller ljummen. Rippla persiljevinägretten över och runt köttet vid servering. Servera grönsakerna ljumna.

Serveringsportion ca: Kassler 80 g, grönsaksgott 275 g, persiljevinägrett 20 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen