Kassler med apelsinglacerade morötter

Kassler med apelsinglacerade morötter

Gör så här

1. Koka morötter i saltat vatten eller rosta dem i ugnen på smorda bleck vid 200° ca 10 min. Tillsätt smör och juice. Smaka av med salt.
2. Blanda varm potatis och blomkål med crème fraiche, smör, salt och peppar. Håll potatisen varm i ugn.
3. Värm kassler i ugnen på lätt smorda bleck under lock med lite vatten i botten.

Serveringsportion ca: 410 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen