Karins kycklinggryta

Karins kycklinggryta

Gör så här

1. Fräs kyckling och purjolök i smör. Tillsätt buljong och vin.
3. Rör ner crème fraiche och soja. Låt koka upp.
4. Häll i ädelost och blanda ner bladspenat. Smaka av med salt och peppar.
5. Koka riset.
Servera grytan med råris.

Serveringsportion ca: Kycklinggryta 140 g, råris 120 g.
Källa: Arla Köket nr 3:2007 Skola

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen