Kardemummaglass i pannkaka

Kardemummaglass i pannkaka

Gör så här

1. Vispa äggulor och socker poröst.
2. Koka upp grädde och mjölk med kardemummakärnorna.
3. Blanda gräddmjölken med äggmassan och låt svalna. Sila. Kör i glassmaskin.
4. Klä avlånga formar med pannkakor och fyll med glassmeten. Frys.
5. Garnera med citronmeliss.

Tips: Utan glassmaskin: Öka mängden vispgrädde med 50%, minska mjölken med 50%.

Serveringsportion ca: 140 g
Källa: Glassiskt

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen