Kanelkryddad köttgryta med oregano och linsris

Kanelkryddad köttgryta med oregano och linsris

Gör så här

Gör så här:
1. Bryn högrev, lök, vitlök och morot i smör. Lägg över i en gryta. Slå på tomatkross och buljong. Krydda med oregano och kanel. Låt grytan puttra under lock ca 1,5 tim tills köttet är mört. Smaka av med salt och peppar.
2. Vänd ner linser och persilja i riset.
3. Servera med gräddfil.

Serveringsportion ca: gryta 250 g, ris 160 g, gräddfil 30 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen