Kanelkarrérulle med myntapäron

Kanelkarrérulle med myntapäron

Gör så här

1. Gör ett snitt i karrén och gnid in den med salt, peppar och honung. Fyll med vitlök och örter. Rulla in karrén i folie till smällkaramell och baka i ca 70° C till en innertemperatur på 65° C. Låt svalna och skiva i tunna skivor.
2. Skala och kärna ur päronen. Dela i asymmetriska bitar och låt bitarna sjuda i ättikslagen tills de blivit något mjuka. Strö över mynta vid servering.
3. Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: 250 g
Källa: Ekorecept Kocklandslaget

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen