Kaneldoftande quorn

Kaneldoftande quorn

Gör så här

1. Blanda marinaden och låt quornen marinera i några timmar, gärna över natten.
2. Blanda ihop ingredienserna till såsen och låt koka en stund.
3. Lägg i den marinerade quornen och sjud några minuter.
4. Tillsätt smöret mot slutet.
5. Servera med jasminris och gärna en bönsallad.

Serveringsportion ca: Quorn 220 g, ris 175 g
Källa: Arla Köket Vego 2008

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen