Kalvblanquette med svamp och timjan

Kalvblanquette med svamp och timjan

Gör så här

1. Fräs köttet lätt i smör.
2. Tillsätt lök, rotfrukter och svamp. Häll i buljong och grädde. Sjud tills köttet är klart.
3. Red av med vetemjöl utrört i vätska. Sjud ytterligare 5 min. Smaka av med senap, timjan, salt och peppar.
4. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Färgsätt med lite gurkmeja.
5. Servera med ris och gärna med kokta grönsaker som garnering.

Serveringsportion ca: Blanquette 170 g, ris 180 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen