Kalv - Potatis - Svartkål - Brynt smör

Kalv - Potatis - Svartkål - Brynt smör

Gör så här

1. Rosta mjölet under omröring i en panna tills det har gyllene färg. Dubbelpanera schnitzlarna. Stek i smör och olja, salta.
2. Skär bort roten på svartkålen. Hetta upp olja i en panna, lägg ner kålbladen, tillsätt en klick smör och stek ålen krispig. Pressa över lite citron. Ta pannan från värmen och salta.
3. Vispa samman brynt och rumstemererat smör. Vänd ned sardeller, kapris och citronskal, smaka av med sardellolja.
4. Servera med pressad potatis och citron.

Källa: Arla Köket Modern Gastronomi 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen