Kalkonsmörgås med äpple och curry

Kalkonsmörgås med äpple och curry

Gör så här

1. Dela brödet till en botten och ett lock.
2. Blanda cottage cheese med curry, mango chutney, äpple och selleri. Smaka av med salt och peppar. Bred röran på botten.
3. Lägg först på sallad sedan kalkonbröst, gurka och strö över persilja.
4. Sätt på locket.

Serveringsportion ca:Bröd 100 g, röra 50 g, tillbehör 50 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen