Kalkonschnitzel från Skåne

Kalkonschnitzel från Skåne

Gör så här

1. Fräs fläskkött, vitlök och persilja i smör.
2. Tillsätt rotfrukter och purjolök. Häll i buljong och grädde. Låt koka tills rotfrukterna är klara.
3. Red av med mjöl utrört i lite vätska och koka ca 5 min. Smaka av med apelsinjuice, muskotnöt, salt och peppar.
4. Blanda ströbröd och persilja. Vänd köttskivorna i vetemjöl, sedan ägg och till sist ströbrödblandningen.
5. Stek i smör och salta och peppra.

Serveringsportion ca: Kalkonschnitzel 80 g, fläsk- och rotfruktsragu 200 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen