Kalkonbröst med rostad pumpa

Kalkonbröst med rostad pumpa

Gör så här

1. Salta och peppra kalkonbrösten, bryn runtom i smör. Tillaga klara i ugn, 100° tills innertemperaturen är 65-70°.
2. Blanda pumpa med sidfläsk, lök, olja, salt och peppar. Rosta i ugn på 175° tills pumpan är mjuk.
3. Koka potatis och stöt den grovt med kvarg, smaka av med salt och peppar.
4. Rulla kalkonbrösten i dill. Skiva köttet i 0,5 cm tjocka skivor.

En lätt och fräsch lunchrätt som dina gäster kommer att gilla. Dill och kalkon är en spännande kombination. Och kvarg i potatisen ger både krämighet och syra.

Serveringsport ca: Kalkon 110 g, pumpa 130 g, potatis 180 g
Källa:Arla Köket Restaurang 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen