Kalkon med ingefärstäcke och apelsincouscous

Kalkon med ingefärstäcke och apelsincouscous

Gör så här

1. Dela kalkonen i portionsbitar på 150 g. Bryn dem gärna i lite smör. Salta och peppra, lägg på bleck.
2. Mixa ost, ingefära, chutney och ströbröd i en matberedare. Vänd i kvarg och fördela smeten på kalkonen. Stek i ugn på 200° ca 12-15 min.
3. Lägg couscous i ett djupt bleck. Koka upp vatten och smör och slå detta över grynen tillsammans med juice och rör om. Låt svälla 10 min. Tillsätt frukt och grönsaker. Smaka av med salt och peppar.

Tips: Vet du att du inte har några nötallergiker är det gott och lite juligt med valnötter i couscousen.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Katja Palmdahl Veckans recept 2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen