Kalkon- och pastapudding med svamp och ärtor

Kalkon- och pastapudding med svamp och ärtor

Gör så här

1. Bryn champinjoner i smör och krydda med salt och peppar. Blanda champinjonerna med ärtor och kalkon.
2. Koka pasta al dente i saltat vatten och lägg i smorda bleck. Vänd ner kalkonblandningen.
3. Vispa ihop ostsås, mjölk och tomatpuré. Krydda med salt och peppar.
4. Slå blandningen över pastan. Strö över riven ost.
5. Tillaga i ugn, 180° i ca 30 min.

Serveringsportion ca: 310 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen