Kål- och morotspudding med lammfärs

Kål- och morotspudding med lammfärs

Gör så här

1. Blanda färs, potatis och grädde. Smaka av med salt och peppar.
2. Bryn vitkål och morötter i smör. Tillsätt purjolök och stek ytterligare någon minut.
3. Varva färs, vitkålsfräs, timjan och salvia i bleck.
4. Ringla till sist över sirap och grädda i ugnen vid 175°C ca 30 min.
5. Blanda crème fraiche och lingonsylt.
6. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Kål- och morotspudding 185 g, lingonkräm 0,5 dl, potatis 150 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen