Kakao, kaffe, chili och biff

Kakao, kaffe, chili och biff

Gör så här

1. Blanda marinaden och häll den över köttet. Låt stå i kyl ca 2 tim, gärna över natten.
2. Koka upp köttet i sin marinad. Tillsätt buljong, crème fraiche och alla grönsaker. Koka på svag värme tills köttet är klart. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka riset enligt anvisning på förpackning och servera till. Servera gärna majsbröd till.

Serveringsportion: Gryta ca 285 g, ris ca 180 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen