Kabanoss med fänkålslaw och rostad mandelpotatis

Kabanoss med fänkålslaw och rostad mandelpotatis

Gör så här

1. Skiva fänkål, morot och rödlök tunt. Blanda med crème fraiche, pepparrot, limesaft, vitlök och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.
2. Dela potatisen på längden och lägg i bleck. Blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
3. Rosta i ugn på 175˚ ca 35 min tills potatisen fått fin färg och är mjuk.
4. Stek korven i smör. Fördela korvarna på tallrikarna, toppa med fänkålsslaw och lägg potatisen bredvid.

Serveringsportion ca: 475 g
Källa: Lunch

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen