Julmandariner med stjärnanis och konjaksvisp

Julmandariner med stjärnanis och konjaksvisp

Gör så här

1. Skala mandarinerna.
2. Koka en sockerlag som smaksätts med anis, klyvda vanilj- och kanelstänger. När lagen fått smak efter ca 10 minuter lägg i mandarinerna och låt sjuda tills allt blivit genomvarmt.
3. Vispa grädde och florsocker fluffigt till konjaksvispen och rör i kvarg till en smidig crème. Smaksätt med konjak.
4. Servera julmandarinerna med iskall konjaksvisp.

Serveringsportion ca: 85 g
Källa: Det Drömmarnas Jul

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen