Julig pepparkakssandwich

Julig pepparkakssandwich

Gör så här

Pepparkakstryffel:
1.  Koka upp allt utom choklad och smör. Slå blandningen över chokladen och rör slätt. Tillsätt smöret och mixa slätt.

Pepparkaksdeg:
1.  Blanda alla ingredienser till en deg. Plasta degen och låt stå i kyl över natten. 
2.  Kavla degen ca 2 mm tunn. Stansa ut 40 pepparkakor och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Baka av i ugn på  180° ca 6 min. Låt svalna  på plåtarna.

Montering:
1.  Spritsa tryffeln på hälften av pepparkakorna. Lägg på resterande pepparkakor.
2.  Stryk lite tryffel på chokladdekorernas undersida och garnera peppar kakorna  med dem.

Tips! Pensla pepparkakornas insida med choklad, då mjuknar de inte om de säljs i cellofanpåsar

Källa: Årets Konditor 2016 Frida Leijon

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen