Jordgubbssandwich

Jordgubbssandwich

Gör så här

1. Baka smördegsplattorna i ugn på 175º ca 15 minuter.
2. Plocka bladen av myntan och skär dem i tunna strimlor.
3. Blanda kvarg med vaniljsocker och klicka på hälften av smördegsplattorna.
4. Toppa med jordgubbsskivor och strö myntan över.
5. Lägg på resterande smördegsplattor och pudra med florsocker.

Tips: Ett elegant, modernt bakverk med färska jordgubbar. Blanda en jordgubbssallad med färsk mynta och låt stå i kylen. Du kan även variera med andra bär eller ersätta smördegsplattorna med rostad sockerkaka om du vill.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Deli Arlaköket 6:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen