Jordgubbsfromage med yoghurt

Jordgubbsfromage med yoghurt

Gör så här

1. Blötlägg gelatinbladen.
2. Vispa gulor och socker poröst. Vispa crème fraiche tills den blir hård.
3. Smält gelatinet. Blanda äggmassa, jordgubbspuré, matyoghurt och crème fraiche.
4. Rör ner gelatinet i lite av jordgubbsblandningen så att gelatinet blir jämt fördelat.
5. Blanda med resten av jordgubbsblandningen. Fördela i portionsformar. Garnera med jordgubbar, färska eller frysta.

Serveringsportion ca: Fromage 95 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen