Jordärtskockssoppa med äppel- och linsragu samt bakat ägg

Jordärtskockssoppa med äppel- och linsragu samt bakat ägg

Gör så här

1. Fräs jordärtskocka, lök samt vitlök långsamt i smör. Smaka av med salt.
2. Slå på buljong och juice, låt koka någon minut. Tillsätt grädde och låt koka upp.
3. Mixa till en slät och skummig soppa. Smaka av med salt, peppar och vinäger.
4. Fräs lök och äpple i smör, låt svalna. Blanda i linser och smaka av med salt, peppar, vinäger och olja. Vänd ner persiljan.
5. Knäck äggen försiktigt direkt i tallrikarna, lägg ragun över och häll sist i den skummiga soppan.

Källa: Årets Kock 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen