Japansk ugnsfalu

Japansk ugnsfalu

Gör så här

1. Blanda potatis, morot, lök och salt i smorda ugnsformar eller bleck. Häll över mjölk, grädde och maizena. Strö över osten. Grädda i ugn, 175° ca 25-30 min.
2. Skär korven i skivor eller halvera falukorven på längden. Blanda honung, soja och ingefära. Lägg falukorven på den knappt färdigstekta potatiskakan. Pensla med rikligt med sås. Grädda färdigt i ugnen ytterligare 10-15 min. Pensla ev korven ytterligare en gång när den tas ut ur ugnen.


Serveringsportion: ca 350 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen