Isterband med blomkåls- och potatiskompott

Isterband med blomkåls- och potatiskompott

Gör så här

1. Dela isterband på längden och lägg på bleck. Stek i ugn på 175° i ca 15 min.
2. Lägg potatis, blomkål, purjolök och persilja i bleck.
3. Koka upp mjölk och red med maizena. Tillsätt crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.
4. Häll såsen över potatisen och blanda.
5. Servera isterbanden med potatiskompotten och kokta rödbetor.

Serveringsportion ca: Isterband 115 g, potatiskompott 260 g, rödbeta 50 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen