Ingefärsbuljong med kyckling och chilitoast

Ingefärsbuljong med kyckling och chilitoast

Gör så här

1. Koka upp buljong, chili och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
2. Sautera kyckling, majs, champinjoner och lök i smör i en panna. Tillsätt buljongen, sjud i ca 5 min.
3. Tillsätt övriga grönsaker, koka upp. Salta och peppra. Tillsätt dill och vin.
4. Bred cottage cheese på brödskivor. Toppa med lite lök och riven ost. Gratinera i ugn.

Serveringsportion ca:
buljong 430 g, toast 55 g.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen