Indisk wrap med renskav

Indisk wrap med renskav

Gör så här

1. Tina köttet. Blanda samman soja, apelsinjuice och till en marinad. Häll över kökett och låt marinera minst 1 timme i bleck (ca 12 port/bleck).
2. Rör om köttet i blecken och stek i ugn, 175° ca 15 min eller koka i gryta. Rör om någon gång under tiden. Red av med majsstärkelse utrört i lite mjölk. Blanda ner det tillsammans med crème fraiche och låt koka ytterligare några minuter.
3. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
4. Värm ev tortillabröd enligt anvisning på förpackningen. Fördela ris och kött på brödet och vik eller rulla till wraps.

Serveringsportion: 1 wrap ca 250 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen