Indisk gryta med elefantbönor

Indisk gryta med elefantbönor

Gör så här

1. Fräs alla ingredienserna till och med gurkmeja i smör. Tillsätt buljong och koka tills potatisen är nästan klar. Tillsätt kikärtorna, koka upp. Reda av med vetemjöl och koka ca 5 min. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
2. Servera med ris och matyoghurt

Serveringsportion ca: Gryta 160 g, ris 180 g, 25 g matyoghurt
Arla Köket nr 1:2007

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen